<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6653848\x26blogName\x3dLes+soucis+graves\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lessoucisgraves.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lessoucisgraves.blogspot.com/\x26vt\x3d-8907436917196501843', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2004

«…ό,τι μισούσα και το κράτησα…»

Είσαι ένας αντιφατικός άνθρωπος, όπως αλλοπρόσαλλος είναι και ο κόσμος που σε περιβάλλει. Κάνεις άλλα από εκείνα που θες.
Τη μια αφήνεις στο δρόμο αιμόφυρτα τα θύματά σου και αμέσως μετά μαζεύεις απ’ τον ίδιο δρόμο τη γιαγιούλα με το μπαστούνι που σέρνεται σα σαλιγκάρι. Άλλοτε χαϊδεύεις στη Θεμιστοκλέους τον αδέσποτο φίλο σου στο κεφάλι κι άλλοτε μπήγεις στο δέρμα του επιστήθιου συνανθρώπου σου καρφιά διαφόρων μεγεθών πίσω από το πρόσχημα ότι προσπαθείς να τον αγγίξεις.
Φεύγεις από ‘κει που θες να πας χωρίς καληνύχτα.

6 Comments:

Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2004 10:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος είπε...

ase tis vlakeies kai ta kena logia,Arethhhh!

 
Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2004 2:26:00 μ.μ., Blogger Areth είπε...

Λυπάμαι που δεν γνωρίζω το όνομά σας, ώστε να έχω το δαικαίωμα να σας παροτρύνω φιλικά να μην σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντας και προβληματίζοντας ανώφελα τον εαυτό σας με βλακείες και κενά λόγια.

...a hard night's day,don't push your luck too far...

 
Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2004 3:16:00 μ.μ., Blogger boyblue είπε...

u rock, princess!

 
Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2004 10:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος είπε...

araxe koykla!
mallon to pa kapos apotoma kai den to piases.diavazo polloys apo ta bloggerws kai sena s;eixa xehorisei.alla tora teleytaia me skotoneis,...de moy rxetai kati allo!
sorry gia to apotomo
giorgos to onoma moy( alla den tha thn xriasto thn parotrynsi soy:P)

 
Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2004 1:09:00 π.μ., Blogger Taflinel είπε...

Από το "araxe koykla!" φαίνεται πόσο το δικό σου επίπεδο ταιριάζει με αυτό του παρόντος ιστολογίου. Καλύτερα να μείνεις στην ανάγνωση γιατί δεν τα καταφέρνεις ούτε στην εκφορά, ούτε στην κατανόηση του γραπτού λόγου...

 
Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2004 11:22:00 π.μ., Blogger Areth είπε...

Γιώργο,
μάλλον κι εσύ δεν κατάλαβες τις κουβεντούλες μου,
εννοώ ως την τελευταία σταλιά ότι, αν κάτι σου φαίνεται κενό, είναι ανώφελη η ενασχόληση μαζί του, και σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι όσα γράφω αποκλείεται να φαντάζουν ή και να είναι στ'αλήθεια ανούσια. Κάθε άλλο.
Κατά τα άλλα ο τρόπος σου ήταν ολωσδιόλου παρεξηγητέος, δικαίως ή αδίκως,nomatter,αναποτελεσματικός στα σίγουρα.

hardcorearena,Taf,
ευχαριστώ τόσο για την εκτίμηση, όσο και για την ζεστή της εκδήλωση.
:)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home